Referenties

Big Cheese Webworks heeft websites verzorgd voor de volgende opdrachtgevers:

Accrediteren.nl
Accrediteren.nl

'Doe waar je goed in bent'! Een mooi motto, maar volgens ons wordt nog steeds teveel kostbare tijd van artsen en organisatoren van nascholing opgeslokt door administratieve zaken. Tijd die u waarschijnlijk nuttiger kunt - en wilt - besteden. De oplossing? Besteed de rompslomp rondom accreditatie uit aan een bureau dat op dít gebied specialist is: Accrediteren.nl.

Techniek: Joomla CMS

Alert2improve
Alert2improve

Als gekwalificeerd procesverbeteraar heeft Marco Koet er plezier in het management en medewerkers van dienstverlenende bedrijven te helpen hun processen zo in te richten dat dit tot aanzienlijk lagere kosten, hogere klanttevredenheid en hogere medewerkertevredenheid leidt.

Techniek: Joomla CMS

Voetreflexologie
Voetreflextherapeute Mariëlle van der Eem, Beverwijk - www.voetreflexologie.net

Mariëlle van der Eem is gediplomeerd voetreflextherapeute en lid van de NVVT. Op deze website kun je informatie vinden over voetreflexologie, hot stone massage en metamorfosemassage

Techniek: Joomla CMS, maatwerk Chronoform formulier

(H)erkenning

(H)erkenning, praktijk voor Medische Counseling en Advies - www.herkenning.net

(H)erkenning is een praktijk voor medische coaching. Het is een praktijk die je helpt naar een innerlijke rust en acceptatie in lichaam en geest in de zoektocht naar jezelf. (H)erkenning helpt je een plekje te vinden waarbij je een leven terug kan vinden. (H)erkenning helpt je toegeven om eerlijk naar het leven te kijken.

Techniek: HTML/CSS

Dakkon Advies

Dakkon Advies & Ondersteuning - www.dakkon.nl

Techniek: Joomla CMS

Evert Home Cooking
Evert Home Cooking - www.evert-homecooking.net

Mijn naam is Evert Schotpoort en ik ben 50 jaar oud. Van beroep ben ik verpleegkundige op de intensive-care en koken is al geruime tijd een grote hobby.

Techniek: Joomla CMS 
Big Cheese Webworks